Trg ponuja vse vrste izdelkov za boj proti staranju kože. Pomembno je, da izberemo pravi izdelek glede na njegove lastnosti in aktivne sestavine.

Koža je zelo občutljiv organ, na katerega vplivata čas in življenjski slog. Eden od ključnih dejavnikov za dobro počutje in lepoto kože je zagotovo pravilna prehrana. Pravilna prehrana je nujna tako za dobro počutje, kot za lepoto. Smo namreč tisti, kar jemo in s hrano, ki jo zaužijemo se hrani tudi naša koža.

Žal pa pravilna prehrana ni zagotovilo za lepo kožo brez gubic. Na slab izgled kože vplivajo tudi stres, onesnaževanje, kajenje in druge slabe navade.

Da bi preprečili staranje kože, lahko od zunaj vplivamo s kremami in serumi, medtem ko od znotraj pa z dodatkom – prehranskimi dopolnili.

Na temo kože in preprečevanja njenega staranja lahko najdemo številne članke. S to tematiko se srečujejo ženske iz generacije v generacijo.

Raziskave kažejo, da ženske po 40.letu niso zadovoljne z izdelki, ki jih ponuja trg.

Nutrikozmetika ali lepota od znotraj postaja vse bolj priljubljena tako v Evropi, kot po svetu. Spletna raziskava, ki so jo v Promopharmi izvedli na  vzorcu 200 anketirancev, je pokazala, da ženske, starejše od 40 let, niso zadovoljne z aktualnimi izdelki, kot so kreme ali serumi.

Čarobne formule za popolno kožo ni, kljub temu pa so znanstvene inovacija in narava omogočile razvoj novih, učinkovitejših izdelkov.
Namen nutrikozmetike je delovanje znotraj telesa za učinkovitejše in vidnejše rezultate od zunaj.

Katere dodatke prosti staranju izbrati?

Večina prehranskih dopolnil proti staranju vsebuje hidroliziran kolagen pridobljen iz ostankov pri zakolu goveda ali rib (hidroliziran morski kolagen).
Hidrolizirani dodatki kolagena pa v resnici ne povzročajo učinkov, za katere trdijo. Namreč sinteza kolagena na ravni prebavil poteka v enakih postopkih kot katerakoli druga beljakovina prisotna v različnih živilih. Kolagen je beljakovina in se kot taka razgradi na aminokislinske sestavine in se asimilira kot  katerakoli druga beljakovina.

Prisotni pa so tudi dodatki nove generacije, ki ne vsebujejo kolagena v hidrolizirani obliki, vsebujejo pa dragocene naravne snovi, ki spodbujajo njegovo tvorbo.

Inovacija Re-Collagen®

Re-Collagen® je dodatek kolagena nove generacije.

Njegova formulacija vsebuje:

- ABC COMPLEX® (Amino Boost Collagen Complex), aminokislinski kompleks, ki reproducira isto kombinacijo treh aminokislin kolagena: glicina, prolina in hidroksiprolina. Ta formulacija je 100% rastlinskega izvora in je osnova nove tvorbe kolagena.

- hialuronska kislina: neizogibna sestavina, ki daje koži hidracijo in elastičnost.

- Vitamin C, Vitamin E, MSM in silikon, ki delujejo pomembno proti staranju in ščitijo strukturna vlakna kože.

 

Vsak dan za lepoto

Skrb za lepoto od nas zahteva pozornost in vsakodnevno skrb. Re-Collagen® je zasnovan za vsakodnevno nego vaše lepote.
Zahvaljujoč priročnemu pakiranju ga lahko vzamete kadarkoli in kjerkoli. Enostavno odprete dnevno pakiranje (1 vrečka) ter popijete vsebino direktno ali pa jo razredčite z vodo.