Opažate tudi vi na svojem telesu posledice staranja, kot so suha in upadla koža, krhki in lomljivi nohti ter tanjši lasje? Rešitev se skriva v eni zelo pomembni beljakovini – v kolagenu.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu, od tega ga je kar 70 % v koži, zato igra pomembno vlogo pri videzu in staranju kože. Ni pa prisoten samo v koži, ampak tudi v hrustancu, kosteh, mišicah, kitah ter vsem vezivnem tkivu, zato v človeškem telesu deluje kot lepilo.

V otroštvu in mlajših letih, ko imamo dovolj kolagena, je koža napeta, navlažena in gladka. Po podatkih pa naj bi ga telo po 25. letu vsako leto proizvedlo za 1,5 % MANJ, kar pomeni, da se koža začne gubati. Če jemljemo dodatek, ki pomaga telesu do več kolagena, lahko ta proces močno upočasnimo in poskrbimo, da bo gubic manj, struktura in navlaženost kože pa boljša.

Za vas imamo rešitev v dveh oblikah.

Gel (Re-Collagen beauty drink) z noro dobrim okusom pomaranče, ki se zaužije direktno ali pa se razredči z vodo. Priporočljivo je spiti eno vrečko na dan, najbolje ob zajtrku.  

Vlažilna krema (Re-Collagen Anti age), ki deluje učinkovito proti staranju. Kremo nanesete na obraz zjutraj in zvečer ter masirajte, dokler se popolnoma ne vpije v kožo.

Katere sestavine vsebuje Re-Collagen beauty drink?

  • ABC COMPLEX®, aminokislinski kompleks, je 100% rastlinskega izvora in je osnova nove tvorbe kolagena.
  • Hialuronska kislina: neizogibna sestavina, ki daje koži hidracijo in elastičnost.
  • Vitamin C, Vitamin E, MSM in silikon, ki delujejo pomembno proti staranju in ščitijo strukturna vlakna kože.

Za koga je primeren Re-Collagen?

Ženske in moške, ki želijo preprečiti znake staranja ali vidno izboljšati videz kože, ki že ima vidne znake staranja.

 V čem se razlikuje od ostalih kolagenov na trgu?

Posebnost Re-Collagena je v tem, da je popolnoma veganski in vsebuje le sestavine, ki telesu pomagajo izdelati lasten kolagen. Namreč večina prodajalcev kolagena predstavi le eno plat prehranskega dopolnila, redkokdo pa izpostavi pomanjkljivost, da je narejen iz živalskih ostankov. Mnoge klinične študije potrjujejo, da se takšen kolagen ne absorbira v celoti. (Ena izmed njih je tudi študija "Oral Collagen Supplementation: A Systematic Review of Dermatological Applications", ki jo lahko najdete na spletni strani PubMed.)

Nad uporabo kolagena je navdušenih že več uporabnic in uporabnikov.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

»Kolagen sem kupil ženi za darilo. Tako navdušene je že dolgo nisem videl. Rezultati na koži so bili vidni že po nekaj dneh uporabe. Na dotik opazno mehkejša in gladka koža. Hvala za mlajšo ženo!« - Borut F.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

»Kolagen mi je všeč, ker je enostaven za uporabo - samo odprem in popijem. Za razliko od ostalih ima res dober okus. Uporabljam tudi kremo re-colagen anti age. V kombinaciji s kolagenom se že poznajo prvi rezultati. Krema je lahke teksture in se hitro vpije. Odlična je tudi kot podlaga za make-up.«
- Martina F. 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

»Kremico sem začela uporabljati takoj, ko sem jo prejela in lahko rečem, da je super. Kožo lepo nahrani, ta pa postane gladka in mehka. Meni osebno idealna za nočno nego, seveda pa jo lahko uporabiš tudi zjutraj. Leta delajo svoje in fajn je, da imamo ženske možnost, da si malo pomagamo do lepšega videza in boljšega počutja s pravo kremo ter spijemo še kakšen kolagen v priročnem pakiranju za hitro uporabo. In akcija se lahko začne.« - Irena J.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

»Probala sem že kar nekaj kolagenov in zapravila precej denarja. Končno sem našla kolagen, ki mi je pisan na kožo!!! Okusen! Ni v prahu, ampak v tekočini. Jemanje je zelo enostavno - strgam vrečko in jo stisnem direktno v usta. Res enostavno in kar mi je pomembno - to lahko naredim kjerkoli in kadarkoli, tudi na poti v službo. To je kolagen za sodoben lifestyle!« - Katja R.

 

Do bolj elastične kože, sijočih las, močnih nohtov in boljšega počutja z uživanjem hranil, ki jih vaše telo potrebuje.

Poskrbite za svojo kožo in kliknite tukaj.