Ste pogosto utrujeni? Ali je vaša raven energije nizka?

Bi radi poskusili najboljše dodatke za energijo ali dodatke za telesno in duševno utrujenost, vendar ne veste, katerega izbrati?

Če je vsaj za eno od teh vprašanj odgovor pritrdilen, potem potrebujete podporo za polnjenje in povečanje energije!

 

Glavni vzroki kronične utrujenosti

Če želite imeti pravo energijsko podporo čez dan, je najprej pomembno, da ugotovite, kateri so lahko vzroki za občutek nenehne utrujenosti ali pomanjkanje telesne in duševne energije.

 

Včasih je razloge potrebno povezati z dejstvom, da so nekatere preproste, a temeljne navade nehote zanemarjene, na primer:
- ne pijete dovolj;
- premalo spite/počivate;
- jeste premalo sadja in zelenjave.

 V drugih primerih pa je razlaga lahko bolj zapletena, na primer:
- hormonska neravnovesja;
- pretirana vadba;
- sprememba sezone (npr. iz zime v pomlad);
- pomanjkanje vitamina B12;
- premajhna izpostavljenost soncu;
- oslabljen imunski sistem.

 

Nasveti za povečanje in vzdrževanje dobre ravni energije

Zdrav življenjski slog, ki vključuje redno telesno aktivnost in dobro uravnoteženo prehrano s sezonskim sadjem in zelenjavo, bogato z vitamini in minerali, je vedno izhodišče za izboljšanje zdravja in pridobivanje večje energije.

 Fizične vaje in zdrava prehrana sta najboljša zaveznika, zlasti med spremembo sezone, da bi okrepili naše telo in izboljšali počutje.

Dobro bi bilo, biti čez dan več na prostem, za večjo izpostavljenost sončni svetlobi, kar je tudi koristna rešitev za povečanje ravni vitamina D v telesu in povečanje proizvodnje serotonina, hormona sreče.
A to ni vedno mogoče, še posebej pozimi.

Poleg tega je pomemben pravilen vnos vode. Priporočilo za vsakogar je, da vedno pijemo vsaj 1,5–2 litra vode na dan, ne glede na zaznavanje žeje, in se s pravilno integracijo spopademo s pomanjkanjem izgubami mineralov.

Ko povečamo telesno aktivnost, se poveča tudi izguba vode in mineralnih soli. Posledično nezadostno dopolnjevanje teh dragocenih elementov vodi telo v pripravljenost in nam pošilja signale, to je mišične krče.

Kateri so glavni naravni pripomočki proti utrujenosti in izčrpanosti?

Obstaja več vitaminskih dodatkov za energijo, odvisno od potreb.

 

Če želimo čez dan imeti dodaten naboj, so tonične spojine odlično sredstvo:

Maca je andski gomolj z dobro znanimi tonično-adaptogenimi lastnostmi in je zato sposoben povečati sposobnost telesa, da se prilagodi stresnim dejavnikom različnih vrst.

Vitamini skupine B, kot so dodatki vitamina B12, igrajo ključno vlogo pri pravilnem delovanju prebavnega sistema, živčnega sistema in pri proizvodnji energije. So bistveni kofaktorji v celični presnovi energije, to pomeni, da omogočajo povečanje celične učinkovitosti in učinkovitosti pri proizvodnji energije.

Kreatin izboljša telesno zmogljivost s spodbujanjem okrevanja. Njegova integracija vodi do povečanja trdnosti in vitke mase.

Nervonska kislina je maščobna kislina, ki prevzame različne funkcije: izboljšuje možganske funkcije, saj obnavlja mielinsko ovojnico (tj. membrano, ki pokriva nevron), deluje proti staranju in protistresno; in končno, pomaga izboljšati spominske sposobnosti.

Guarana, plezalna rastlina, značilna za Brazilijo, je ena najbolj znanih in najpogosteje uporabljenih snovi v naravi, ki daje moči in moči našemu telesu zaradi svojih stimulativnih lastnosti. Njegova semena so bogata z garaninom, zdravilno učinkovino, podobno kofeinu, ki blagodejno vpliva na telo.

 

Če se pa želite osredotočiti na okrevanje mišic sta priporočena:

Kalij in magnezij, najprimernejši v obliki citratnih in glukonatnih soli, saj se lažje asimilirajo. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in mišic. Kalij prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri delovanju mišic.

 

Priporočamo energetske dodatke za kronično utrujenost:

 

PROMOGO® TONIC

PROMOGO® TONIC je prehransko dopolnilo, oblikovano z ekskluzivnim zdravilom NervinComplex® na osnovi kreatina in živčne kisline, obogatene s suhimi zeliščnimi izvlečki, kot so: guarana, andska maca, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B12.
Še posebej koristen je za boj proti utrujenosti in različnim psihofizičnim stresom.

Za koga je primeren?
- Za tiste, ki so izčrpani ali utrujeni.
- Za tiste s psihično utrujenostjo.
- Za tiste, ki se ukvarjajo s športom.
- Za tiste, ki potrebujejo energetsko podporo

Kdaj ga uporabiti?
- V spremembah sezone.
- V zasedenih delovnih obdobjih.
- V primeru športnih naporov.

Kako ga uporabiti?

Vzemite 1 vrečko na dan, zjutraj – zaužijete jo direktno, brez vode.
V primeru telesne aktivnosti vzemite vrečko 30 minut pred začetkom aktivnosti.

 

PROMOLASE® 1000 PLUS

PROMOLASE® 1000 PLUS je dodatek magnezija in kalija, ki prispeva k ponovni vzpostavitvi ravnovesja elektrolitov v našem telesu, zmanjšanju utrujenosti in pravilnemu delovanju mišic.

Za koga je primeren?

- Za tiste, ki so izčrpani ali utrujeni.
- Za tiste, ki trpijo zaradi mišičnih krčev.
- Za tiste, ki se ukvarjajo s športom.
- Za tiste, ki potrebujejo mineralno podporo.

Kdaj ga uporabiti?
- Med treningom.
- V vročem vremenu, ko se počutite utrujeni.

Kako ga uporabiti?

Priporočamo 1 vrečko 2-krat na dan, ki jo raztopite v kozarcu vode.
V primeru daljše telesne aktivnosti raztopite eno vrečko v vsaj 200 ml in pijte med aktivnostjo.

  

Nad uporabo izdelkov je navdušenih že več uporabnic in uporabnikov:

 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Magnezij je super. Vedno so me bolele mišice po teku ali fitnesu. Odkar pa jemljem ta magnezij, me nič ne boli, tudi ko povečam napor. Pa ful je dobrega okusa.
Nika

 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Odkar je epidemija smo začeli raziskovati hribe in pri strmih vzponih, ko ne zmorem več, si vedno stisnem v usta PromoGo, ki mi kmalu pomaga in pripomore, da zmorem priti do vrha. To je zdaj obvezna oprema na vse naše pohode.
Martina

 

Poskrbite za svojo energijo in kliknite tukaj.